Gel benton 0,25 kg

T13152
Visoko zmogljiv vlaknat bentonit za proizvodnjo vina: Vlaknati bentonit z gelom med proizvodnim procesom zaradi intenzivnega čiščenja izgubi 2/3 prostornine pridobljene surovine. Rezultat tega je visoko učinkovit, homogen montmorillonit, ki ne vsebuje inertnih peščenih delcev.in ima zato petkrat večji derivacijski in adsorpcijski učinek kot obič... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
2,54 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 2,00 €)

Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText

Visoko zmogljiv vlaknat bentonit za proizvodnjo vina:

Vlaknati bentonit z gelom med proizvodnim procesom zaradi intenzivnega čiščenja izgubi 2/3 prostornine pridobljene surovine. Rezultat tega je visoko učinkovit, homogen montmorillonit, ki ne vsebuje inertnih peščenih delcev.in ima zato petkrat večji derivacijski in adsorpcijski učinek kot običajni bentoniti. To omogoča zmanjšanje količine uporabljenega bentonita in posledično nečistoč, ki se prenesejo v vino.

Videz:

Izdelek je edinstvenega videza - dolg, tanek, lomljen inEdinstven videz izdelka - dolgi, tanki, lomljeni bentonitni prameni - zagotavlja enostavno rokovanje in popolno nabrekanje brez grudic.

Prednost pred bentonitom:

Podobno kot pri granuliranih bentonitih uporabniku prihrani neprijetnosti zaradi prahu. Lastnosti gelskega bentonita so idealne za vina, ki zahtevajo posebno obdelavo, npr. vina z visoko stopnjo koncentracije. Prednosti Gelbentona® so še posebej očitne pri kakovostnih vinih, kot so kakovostna vina, ki jih je težko stabilizirati, in peneča bazna vina. Zaradi zmanjšane vsebnosti usedlin je še pomembnejši pri naknadni fermentaciji mešanih končnih vin.

Predlagana uporaba:

Uporablja se 10-20 g/100 litrov pijače. Gel benzin med mešanjem dodajte v 20-kratno prostornino vode in pustite, da nabrekne in se usede 1 uro. Odvečno vodo odlijemo čez nastalo kašo in jo nato utekočinimo s pijačo. Nato jo lahko zmešamo s celotno prostornino pijače. Proces fermentacije traja 1-2 dni.

Teža: 0.25 kg
Širina: 130 mm
Višina: 240 mm
Dolžina: 30 mm
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.