Erbslöh-Lime sredstvo za mehčanje apna 100g
Kemično čist, oborjen CaCO3 (kalcijev karbonat), karbonsko apno
Kratek opis izdelka
Kemično čisti oborjeni CaCO3 (kalcijev karbonat) za redukcijo vinske kisline (E-170). Za živila
omejena uporaba v živilih. Njegova uporaba je pogojena z uporabo specifikacij za razkisanje.
Dovoljeno v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi glede čistosti in ka...
Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
block
Gazdabolt.productDetail.shippingDeceasedDescription
Kemično čist, oborjen CaCO3 (kalcijev karbonat), karbonsko apno
Kratek opis izdelka
Kemično čisti oborjeni CaCO3 (kalcijev karbonat) za redukcijo vinske kisline (E-170). Za živila
omejena uporaba v živilih. Njegova uporaba je pogojena z uporabo specifikacij za razkisanje.
Dovoljeno v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi glede čistosti in kakovosti.
testirana v specializiranem laboratoriju.
Namen obdelave
Za zmanjšanje vsebnosti vinske kisline v moštu, mladem vinu in vinu.
Proizvod in njegovi učinki
Razkisanje z Erbslöh-Kalkom je treba opraviti v moštu zaradi višje vsebnosti vinske kisline, vendar
vendar se lahko uporablja tudi v mladem vinu in vinu. Ker ta metoda razkisanja samo zmanjša vsebnost vinske kisline v vinu
je zato vino, ki ga je treba razkisati, omejujoči dejavnik. A
kislost vina se lahko iz leta v leto zelo razlikuje, kar je odvisno od vremenskih razmer, različnih lokacij in sort grozdja.
Zato je treba za izračun razkisanja najprej opraviti natančne laboratorijske meritve.
Zaradi organoleptičnih razlogov mora biti kislost vina (vinska kislina je manj kisla od jabolčne kisline) vsaj 1 g/l.
vinske kisline je treba ohraniti.
Odmerjanje in dajanje
Ko Erbslöh-Kalk zmešate v vodi, ga med mešanjem počasi dodajte v vino. Medtem intenzivno
opazimo izločanje CO2, zato je treba izbrati ustrezno velikost posode za razkisanje.
Za obarjanje 1 mililitra ali 1 g/l vinske kisline dodajte 67 g Erbslöh-Kalke na 100 l vina za razkisanje.
je potrebno.
Visoka potreba po razkisanju, ki ima za posledico neugodno razmerje med vinskim kisom in alkalijo. Zato nizko razmerje vinske kisline
dvojno razkisanje z Neoanticidom ali izboljšanim Neoanticidom in Malicidom v kombinaciji
z dvojnim razkisanjem NeoNeoicidal in Maloicidal.
Skladiščenje
Zaščitite pred tujimi vonjavami in vlago. Odprta pakiranja takoj po uporabi skrbno zaprite.
previdno vrniti nazaj.
Kratek opis izdelka
Kemično čisti oborjeni CaCO3 (kalcijev karbonat) za redukcijo vinske kisline (E-170). Za živila
omejena uporaba v živilih. Njegova uporaba je pogojena z uporabo specifikacij za razkisanje.
Dovoljeno v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi glede čistosti in kakovosti.
testirana v specializiranem laboratoriju.
Namen obdelave
Za zmanjšanje vsebnosti vinske kisline v moštu, mladem vinu in vinu.
Proizvod in njegovi učinki
Razkisanje z Erbslöh-Kalkom je treba opraviti v moštu zaradi višje vsebnosti vinske kisline, vendar
vendar se lahko uporablja tudi v mladem vinu in vinu. Ker ta metoda razkisanja samo zmanjša vsebnost vinske kisline v vinu
je zato vino, ki ga je treba razkisati, omejujoči dejavnik. A
kislost vina se lahko iz leta v leto zelo razlikuje, kar je odvisno od vremenskih razmer, različnih lokacij in sort grozdja.
Zato je treba za izračun razkisanja najprej opraviti natančne laboratorijske meritve.
Zaradi organoleptičnih razlogov mora biti kislost vina (vinska kislina je manj kisla od jabolčne kisline) vsaj 1 g/l.
vinske kisline je treba ohraniti.
Odmerjanje in dajanje
Ko Erbslöh-Kalk zmešate v vodi, ga med mešanjem počasi dodajte v vino. Medtem intenzivno
opazimo izločanje CO2, zato je treba izbrati ustrezno velikost posode za razkisanje.
Za obarjanje 1 mililitra ali 1 g/l vinske kisline dodajte 67 g Erbslöh-Kalke na 100 l vina za razkisanje.
je potrebno.
Visoka potreba po razkisanju, ki ima za posledico neugodno razmerje med vinskim kisom in alkalijo. Zato nizko razmerje vinske kisline
dvojno razkisanje z Neoanticidom ali izboljšanim Neoanticidom in Malicidom v kombinaciji
z dvojnim razkisanjem NeoNeoicidal in Maloicidal.
Skladiščenje
Zaščitite pred tujimi vonjavami in vlago. Odprta pakiranja takoj po uporabi skrbno zaprite.
previdno vrniti nazaj.
Teža: | 0.1 kg |
---|---|
Širina: | 160 mm |
Višina: | 160 mm |
Dolžina: | 20 mm |
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje |
Razpoložljivost izdelka: | na zalogi |
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle