Citronska kislina 0,1 kg

T11445
Za kaj lahko uporabimo citronsko kislino? Za izdelavo sirupov, osvežilnih marmelad, sadnega vina, konzerviranje kislih kumaric in marmelad, povečanje naravne kislosti vina, mehčanje vode. Uporaba in odmerjanje Uporaba v živilski industriji: Sadje ohrani prvotno barvo in okus, kisle kumarice ostanejo čvrste, hrustljave in svežega okusa. Količino... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
1,21 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 0,95 €)

Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText

Za kaj lahko uporabimo citronsko kislino?

Za izdelavo sirupov, osvežilnih marmelad, sadnega vina, konzerviranje kislih kumaric in marmelad, povečanje naravne kislosti vina, mehčanje vode.

Uporaba in odmerjanje

Uporaba v živilski industriji:

Sadje ohrani prvotno barvo in okus, kisle kumarice ostanejo čvrste, hrustljave in svežega okusa. Količino citronske kisline po okusu raztopite v vodi in dodajte pripravku.

Uporaba v enologiji:

Citronska kislina se uporablja za povečanje kislosti vina in preprečevanje kovinske motnosti. Omogoča manjše popravke kislosti pred stekleničenjem ali prvim polnjenjem, ko je za uravnavanje kislosti z vinsko kislino prepozno. Potrebno količino citronske kisline raztopite v desetkratni količini mošta ali vina, dodajte jo moštu ali vinu, ki ga je treba obdelati, in nato odmerite. Potrebna količina se vedno določi z laboratorijskimi testi in testi, ki jih dovoljuje zakon o vinu.

Skladiščenje:

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred sončno svetlobo.

Teža: 1 kg
Osnovna prodajna enota: db
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.