Želatina za vino 0,1 kg
Uporablja se lahko za:
Želatina je rumenkasta snov značilnega okusa in vonja, ki se uporablja pri predelavi pijač, želejev, sadnih želejev, tort, krem in aspikov.
Uporaba in odmerjanje:
Za uporabo v kisu se en del želatine prelije s petimi deli hladne vode in ob stalnem mešanju pusti nabrekati pol ure. Nato odlijemo preostalo vodo in raztopimo...
Részletes leírás
2,85 € * (nettó: 2,24 €) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 dni
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Uporablja se lahko za:
Želatina je rumenkasta snov značilnega okusa in vonja, ki se uporablja pri predelavi pijač, želejev, sadnih želejev, tort, krem in aspikov.
Uporaba in odmerjanje:
Za uporabo v kisu se en del želatine prelije s petimi deli hladne vode in ob stalnem mešanju pusti nabrekati pol ure. Nato odlijemo preostalo vodo in raztopimo v 5-10 krat topli, vendar ne vreli vodi (40-50 oC). Nastalo raztopino je treba uporabiti v kratkem času.
Običajno se uporablja v kombinaciji s silicijevo ali taninsko kislino. Pred določitvijo potrebne količine je treba vedno opraviti laboratorijske preskuse, vendar je povprečni odmerek 5-10 g/hl.
Za druge uporabe se želatini ob stalnem mešanju doda pet delov hladne vode in pusti nabrekniti. Po nabrekanju odvečno vodo odlijemo in raztopimo v petkrat topli, vendar ne vreli vodi (40-50 oC). Nato jo čim prej uporabite v skladu z receptom.
Običajni odmerek je 4-5 grbančenih čajnih žličk za 4-5 krožnikov želeja, 2 grbančeni čajni žlički na 1 dl vode za aperitive, 2 čajni žlički na 1 dl vode za sadni žele.
Shranjevanje:
Shranjujte v suhem in hladnem prostoru brez tujih vonjav.
Želatina je rumenkasta snov značilnega okusa in vonja, ki se uporablja pri predelavi pijač, želejev, sadnih želejev, tort, krem in aspikov.
Uporaba in odmerjanje:
Za uporabo v kisu se en del želatine prelije s petimi deli hladne vode in ob stalnem mešanju pusti nabrekati pol ure. Nato odlijemo preostalo vodo in raztopimo v 5-10 krat topli, vendar ne vreli vodi (40-50 oC). Nastalo raztopino je treba uporabiti v kratkem času.
Običajno se uporablja v kombinaciji s silicijevo ali taninsko kislino. Pred določitvijo potrebne količine je treba vedno opraviti laboratorijske preskuse, vendar je povprečni odmerek 5-10 g/hl.
Za druge uporabe se želatini ob stalnem mešanju doda pet delov hladne vode in pusti nabrekniti. Po nabrekanju odvečno vodo odlijemo in raztopimo v petkrat topli, vendar ne vreli vodi (40-50 oC). Nato jo čim prej uporabite v skladu z receptom.
Običajni odmerek je 4-5 grbančenih čajnih žličk za 4-5 krožnikov želeja, 2 grbančeni čajni žlički na 1 dl vode za aperitive, 2 čajni žlički na 1 dl vode za sadni žele.
Shranjevanje:
Shranjujte v suhem in hladnem prostoru brez tujih vonjav.
Teža: | 0.1 kg |
---|---|
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje |
Razpoložljivost izdelka: | 1-4 dni |
Prijava
Login or Register with...
Prijava
Login or Register with...