Taninska kislina (tanin) 0,1 kg

T10518
Uvod v taninsko kislino (tanin): Uporablja se lahko za: Tanin je rjavkast prah, ki je lahko topen v vodi in je primeren za uporabo z želatino v vinarstvu. Tanin se uporablja predvsem za odstranjevanje beljakovin in drugih koloidnih snovi. Uporaba in odmerjanje: Za čiščenje enega hektolitra vina je običajno potrebnih 3-5 g tanina in 5-10 g želati... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
1,67 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 1,31 €)

Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText

Uvod v taninsko kislino (tanin):

Uporablja se lahko za:

Tanin je rjavkast prah, ki je lahko topen v vodi in je primeren za uporabo z želatino v vinarstvu. Tanin se uporablja predvsem za odstranjevanje beljakovin in drugih koloidnih snovi.

Uporaba in odmerjanje:

Za čiščenje enega hektolitra vina je običajno potrebnih 3-5 g tanina in 5-10 g želatine. Tanin se raztopi v 10-kratni prostornini vina in se med stalnim mešanjem vlije v vino, ki ga je treba zbistriti. Želatina naj nabrekne za 10 ur, preostala voda se odlije in raztopi v 5-10-krat topli vodi (40 °C). Nastalo raztopino je treba porabiti v kratkem času. Potrebna količina se vedno določi z laboratorijskimi testi in količinami, ki jih dovoljuje zakon o vinu.

Shranjevanje:

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred sončno svetlobo.

Teža: 0.1 kg
Širina: 100 mm
Višina: 150 mm
Dolžina: 20 mm
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.