Vinska kislina 250g

T09649
Kratek opis vinske kisline (E-334): Kemično dvofazna oksikislinska kislina. Je bela kristalinična snov. Naravnega izvora.Dobro topna v vodi in vinu. Pogosto se uporablja v živilski industriji, vendar je dovoljena v omejenih količinah.Za uporabo v vinski industriji je treba upoštevati določbe madžarskega zakona o vinu. Namen upravljanja: Uporablj... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
block
Gazdabolt.productDetail.shippingDeceasedDescription

Kratek opis vinske kisline (E-334):

Kemično dvofazna oksikislinska kislina. Je bela kristalinična snov. Naravnega izvora.
Dobro topna v vodi in vinu. Pogosto se uporablja v živilski industriji, vendar je dovoljena v omejenih količinah.
Za uporabo v vinski industriji je treba upoštevati določbe madžarskega zakona o vinu.

Namen upravljanja:

Uporablja se v vinski kleti za dopolnitev kislosti (znižanje pH) mošta v letnikih, ki so revni s kislino. Na različnih področjih živilske industrije se vinska kislina uporablja kot aroma, sredstvo za kisanje, kompleksiranje, antioksidant instabilizacijske in antioksidativne lastnosti, se lahko uporablja v različnih fazah proizvodnega procesa.

Odmerjanje in uporaba:


V nekaj litrih vina se raztopi odmerjena količina vinske kisline, ki se nato enakomerno porazdeli v serijo vina, ki jo je treba obdelati. Vinska kislina se lahko uporablja v živilski industriji v skladu z dobro proizvodno prakso.

Shranjevanje:

Shranjujte v suhem prostoru brez vonja. Odprto embalažo je treba takoj ponovno tesno zapreti.

Rok uporabnosti:

Pri skladiščenju pod zgoraj navedenimi pogoji v neodprti embalaži material ohrani svojo kakovost 3 leta.

Teža: 0.25 kg
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje
Razpoložljivost izdelka: na zalogi

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.