Vinska kislina 250g
Kratek opis vinske kisline (E-334):
Kemično dvofazna oksikislinska kislina. Je bela kristalinična snov. Naravnega izvora.
Dobro topna v vodi in vinu. Pogosto se uporablja v živilski industriji, vendar je dovoljena v omejenih količinah.
Za uporabo v vinski industriji je treba upoštevati določbe madžarskega zakona o vinu.
Namen upravljanja:
Uporablja se v vinski kleti za dopolnitev kislosti (znižanje pH) mošta v letnikih, ki so revni s kislino. Na različnih področjih živilske industrije se vinska kislina uporablja kot aroma, sredstvo za kisanje, kompleksiranje, antioksidant instabilizacijske in antioksidativne lastnosti, se lahko uporablja v različnih fazah proizvodnega procesa.
Odmerjanje in uporaba:
V nekaj litrih vina se raztopi odmerjena količina vinske kisline, ki se nato enakomerno porazdeli v serijo vina, ki jo je treba obdelati. Vinska kislina se lahko uporablja v živilski industriji v skladu z dobro proizvodno prakso.
Shranjevanje:
Shranjujte v suhem prostoru brez vonja. Odprto embalažo je treba takoj ponovno tesno zapreti.
Rok uporabnosti:
Pri skladiščenju pod zgoraj navedenimi pogoji v neodprti embalaži material ohrani svojo kakovost 3 leta.
Teža: | 0.25 kg |
---|---|
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje |
Razpoložljivost izdelka: | na zalogi |
Prijava
Prijava