Oenoferm Rouge F3 kvasovke za rdeče vino 50g
Odličen suhi kvas za sadna rdeča vina, ki poudari arome črnega ribeza in rdečega jagodičevja.
Kratek opis izdelka
Oenoferm® Rouge je poseben izbor preverjenih kvasovk Oenoferm® Klosterneuburg, Saccharomyces
cerevisiae vrste kvasovk LW 317-29. Pri izbiri kvasovk je bil poseben poudarek na rdečih
Kvas je bil izbran za ohranjanje in ohranjanje bar...
Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Odličen suhi kvas za sadna rdeča vina, ki poudari arome črnega ribeza in rdečega jagodičevja.
Kratek opis izdelka
Oenoferm® Rouge je poseben izbor preverjenih kvasovk Oenoferm® Klosterneuburg, Saccharomyces
cerevisiae vrste kvasovk LW 317-29. Pri izbiri kvasovk je bil poseben poudarek na rdečih
Kvas je bil izbran za ohranjanje in ohranjanje barve med fermentacijo rdečega mošta in mošta. Trenutno veljavna zakonodaja EU
uredbe in direktive, ki jih je odobril specializirani laboratorij za čistost in kakovost
testirane v laboratoriju.
Razmnoževanje kvasovk Erbslöh-F3 - Fit for Fermentation
Odlične in dobro znane vrste kvasovk Erbslöh Oenoferm se že uporabljajo za proizvodnjo
zaradi razmnoževanja kvasovk Erbslöh-F3 med proizvodnjo.
bodo veliko močnejše. Za razmnoževanje kvasovk se uporabi mineralna
bogata z minerali in vitamini. Tako pridobljene
kvasovke omogočajo varno fermentacijo tudi v stresnih pogojih,
zagotavljajo popolno fermentacijo.
Izdelek in njegovi učinki
Oenoferm® Rouge poudari okus rdečega jagodičevja, črnega ribeza in
aromo češenj. Oenoferm® Rouge je idealen za
za staranje rdečih vin s sadnim značajem. Oenoferm® Rouge
je bil posebej izbran za proizvodnjo rdečih vin, ki ohranjajo in ohranjajo barvo. Na voljo od
nizka aktivnost beta-glukozidaze med fermentacijo, z minimalno
izgubo barve med fermentacijo. Namerne faze razmnoževanja in nežno sušenje so le
nizke stopnje fiksacije barvila v celičnih stenah kvasovk. Iz .
značilnosti izdelka Oenoferm® Rouge so hiter začetek fermentacije, hitra fermentacija, popolna
fermentacija, odlična toleranca na alkohol in majhna tvorba pene. Pridobljeno iz
po fermentaciji biološka jabolčno-mlečna fermentacija s kulturami Biostart®
je prav tako brez težav.
Da bi zagotovili potek fermentacije in pridobili ustrezne organoleptične lastnosti, je treba fermentacijo izvajati pri temperaturi 18-28 °C.
18-18°C.
Toleranca za alkohol: 14,5 % v/v.
Odmerjanje
20-30 g Oenoferm® Rouge, dodanih 100 l mošta/mošta, bo zagotovilo uspešno fermentacijo.
kvasnih celic, potrebnih za fermentacijo. Velika količina tako dodanih celic kvasovk zagotavlja takojšnjo fermentacijo.
in zatiranje divjih vrst kvasovk.
Uporaba
Kvas Oenoferm® Rouge zmešamo v razmerju 1:1. Ročno segrevamo (največ 37-42 °C).
mešanico mošta in vode ter pustimo 20 minut nabrekati. Suspenzijo kvasovk nato
nato med mešanjem dodamo moštu, ki ga želimo inokulirati. Prepričajte se, da sta suspenzija kvasa in
razlika med temperaturo mošta in temperaturo količine za inokulacijo ne sme presegati 8 °C. V nasprotnem primeru nastane tako imenovani "mošt".
kvasni šok, pri čemer lahko pride do odmrtja velikega dela kvasnih celic. To lahko preprečimo z
da se temperatura suspenzije kvasovk in serije, ki jo je treba inokulirati, postopoma približuje.
Vitalnost kvasovk se lahko v zgodnji fazi dodatno poveča tako, da se kvasovkam med rehidracijo doda
VitaDrive® F3, ki mobilizira kvasovke, v enaki količini kot kvasovke po približno 10 minutah. Takoj ko
se začne fermentacija, je priporočljivo nadzorovati temperaturo, da se ohrani fermentacija na ustrezni ravni.
Shranjevanje
Vakuumsko pakiran izdelek. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Odprte pakete skrbno zaprite.
in porabite v 2-3 dneh.
Kratek opis izdelka
Oenoferm® Rouge je poseben izbor preverjenih kvasovk Oenoferm® Klosterneuburg, Saccharomyces
cerevisiae vrste kvasovk LW 317-29. Pri izbiri kvasovk je bil poseben poudarek na rdečih
Kvas je bil izbran za ohranjanje in ohranjanje barve med fermentacijo rdečega mošta in mošta. Trenutno veljavna zakonodaja EU
uredbe in direktive, ki jih je odobril specializirani laboratorij za čistost in kakovost
testirane v laboratoriju.
Razmnoževanje kvasovk Erbslöh-F3 - Fit for Fermentation
Odlične in dobro znane vrste kvasovk Erbslöh Oenoferm se že uporabljajo za proizvodnjo
zaradi razmnoževanja kvasovk Erbslöh-F3 med proizvodnjo.
bodo veliko močnejše. Za razmnoževanje kvasovk se uporabi mineralna
bogata z minerali in vitamini. Tako pridobljene
kvasovke omogočajo varno fermentacijo tudi v stresnih pogojih,
zagotavljajo popolno fermentacijo.
Izdelek in njegovi učinki
Oenoferm® Rouge poudari okus rdečega jagodičevja, črnega ribeza in
aromo češenj. Oenoferm® Rouge je idealen za
za staranje rdečih vin s sadnim značajem. Oenoferm® Rouge
je bil posebej izbran za proizvodnjo rdečih vin, ki ohranjajo in ohranjajo barvo. Na voljo od
nizka aktivnost beta-glukozidaze med fermentacijo, z minimalno
izgubo barve med fermentacijo. Namerne faze razmnoževanja in nežno sušenje so le
nizke stopnje fiksacije barvila v celičnih stenah kvasovk. Iz .
značilnosti izdelka Oenoferm® Rouge so hiter začetek fermentacije, hitra fermentacija, popolna
fermentacija, odlična toleranca na alkohol in majhna tvorba pene. Pridobljeno iz
po fermentaciji biološka jabolčno-mlečna fermentacija s kulturami Biostart®
je prav tako brez težav.
Da bi zagotovili potek fermentacije in pridobili ustrezne organoleptične lastnosti, je treba fermentacijo izvajati pri temperaturi 18-28 °C.
18-18°C.
Toleranca za alkohol: 14,5 % v/v.
Odmerjanje
20-30 g Oenoferm® Rouge, dodanih 100 l mošta/mošta, bo zagotovilo uspešno fermentacijo.
kvasnih celic, potrebnih za fermentacijo. Velika količina tako dodanih celic kvasovk zagotavlja takojšnjo fermentacijo.
in zatiranje divjih vrst kvasovk.
Uporaba
Kvas Oenoferm® Rouge zmešamo v razmerju 1:1. Ročno segrevamo (največ 37-42 °C).
mešanico mošta in vode ter pustimo 20 minut nabrekati. Suspenzijo kvasovk nato
nato med mešanjem dodamo moštu, ki ga želimo inokulirati. Prepričajte se, da sta suspenzija kvasa in
razlika med temperaturo mošta in temperaturo količine za inokulacijo ne sme presegati 8 °C. V nasprotnem primeru nastane tako imenovani "mošt".
kvasni šok, pri čemer lahko pride do odmrtja velikega dela kvasnih celic. To lahko preprečimo z
da se temperatura suspenzije kvasovk in serije, ki jo je treba inokulirati, postopoma približuje.
Vitalnost kvasovk se lahko v zgodnji fazi dodatno poveča tako, da se kvasovkam med rehidracijo doda
VitaDrive® F3, ki mobilizira kvasovke, v enaki količini kot kvasovke po približno 10 minutah. Takoj ko
se začne fermentacija, je priporočljivo nadzorovati temperaturo, da se ohrani fermentacija na ustrezni ravni.
Shranjevanje
Vakuumsko pakiran izdelek. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Odprte pakete skrbno zaprite.
in porabite v 2-3 dneh.
| Teža: | 0.05 kg |
|---|---|
| Osnovna prodajna enota: | db |
| Rastlinska kultura: | Grozdje |
| Razpoložljivost izdelka: | na zalogi |
Prijava
Login or Register with...
Prijava
Login or Register with...