Trenolin Rot DF encim za sproščanje barve 250g

T09621
Tekoča pektinaza, ki sprošča barvo, za rdečo kašo. Tekoči pektolitični encimski pripravek brez deoksidaze za proizvodnjo rdečega in rose vina. Kratek opis izdelka Trenolin Rot DF je nežen pektolitični encim za obdelavo rdeče kaše. Odobren je v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi o čistosti in kakovosti. testiran v specializiranem laborato... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Tekoča pektinaza, ki sprošča barvo, za rdečo kašo.

Tekoči pektolitični encimski pripravek brez deoksidaze za proizvodnjo rdečega in rose vina.

Kratek opis izdelka
Trenolin Rot DF je nežen pektolitični encim za obdelavo rdeče kaše.
Odobren je v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi o čistosti in kakovosti.
testiran v specializiranem laboratoriju.

Namen obdelave
Obdelava z encimom Trenolin Rot DF prinaša naslednje koristi:
- učinkovitejša ekstrakcija barve,
- izboljšana stisljivost.

Izdelek in njegovi učinki
Trenolin Rot DF je pektolitični encim, ki ga je enostavno odmerjati. Obdelava z encimom Trenolin Rot DF je pektinski postopek, enostaven za uporabo, za zgodnjo obdelavo barvil.
zgodnje pridobivanje barvil, s čimer se znatno skrajša čas stiskanja, potreben za sproščanje barvil.
To preprečuje neželeno in škodljivo oksidacijo.
Trenolin Rot DF je encimski pripravek, prečiščen po posebnem postopku. Moteča dezoksidaza in oksidaza
brez stranskih učinkovin, tako da se ohrani svežina sorte.

Odmerjanje in uporaba
Učinkovitost zdravljenja je odvisna od količine odmerka, temperature in trajanja delovanja. Pri doziranju se kaša
temperatura min. 10 °C, vendar je bolje, če je višja od 15 °C. Višja kot je temperatura, več je encima.
učinkovitejši (največ 55 °C). Če je uporabljena temperatura višja od temperature kaše, se encim
je treba ohladiti.
Količino dodanega encima je treba razredčiti z malo tekočine, da se bolje razprši v posodi.
Po doziranju dobro premešajte kašo.

Primer obdelave Čas odmerjanja Odmerek (ml/100 kg)
Fermentacija lupine Po zdrobljenju-olupljenju 12
Segrevanje kaše Po ohlajanju (pri približno 20 °C) 15
Segrevanje kaše Po ponovnem ohlajanju (pri približno 50 °C) 10
Proizvodnja rži Po drobljenju 20

Čas delovanja encima je odvisen od odmerka, vendar ga je treba pustiti vsaj 1 uro. Priporočljiv je daljši čas delovanja
lahko je možen.
Pri temperaturah pod 15 oC je treba količino odmerka ali trajanje delovanja znatno povečati. Npr.: pri 12 oC
je treba odmerek podvojiti, trajanje delovanja pa podvojiti.
Pri običajni vsebnosti alkohola v vinu (do 16 % v/v) in zakonsko dovoljeni količini odmerka SO2
se učinek encimov Trenolin ne zmanjša. Bentonit inaktivira encim, zato se šele po izteku
moštu po izteku časovne omejitve.

Shranjevanje
Shranjujte v hladnem prostoru. Odprta pakiranja je treba ponovno zapreti in jih čim prej porabiti.
Teža: 0.25 kg
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.