Komplet za obrezovanje za 1000 l vina

T09593
Kombinirano znižanje vrednosti z nizom kerttrade Vsebina sklopa kerttrade: 0,75 kg GranuBent PORE-TEC / Erbslöh (granuliran natrijev bentonit) 0,25 kg Klar Sol Super / Erbslöh (silicijev sol) 0,25 kg ErbiGel Liquid / Erbslöh (tekoča želatina) S klorirnimi sredstvi, ki so vključena v komplet Kerttrade, lahko skupaj klorirate približno 500 litrov... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
block
Gazdabolt.productDetail.shippingDeceasedDescription
Kombinirano znižanje vrednosti z nizom kerttrade

Vsebina sklopa kerttrade:
0,75 kg GranuBent PORE-TEC / Erbslöh (granuliran natrijev bentonit) 0,25 kg Klar Sol Super / Erbslöh (silicijev sol)
0,25 kg ErbiGel Liquid / Erbslöh (tekoča želatina)
S klorirnimi sredstvi, ki so vključena v komplet Kerttrade, lahko skupaj klorirate približno 500 litrov vina.

Uporaba:
Zgornji komplet je namenjen bistrenju vina malih proizvajalcev s profesionalnimi bistrilnimi sredstvi. Priporoča se predvsem za bistrenje belega vina, lahko pa se uporablja tudi za bistrenje rdečega vina. V tem primeru je treba količino bentonita zmanjšati za polovico ali tretjino. Priporočljivo je, da se razredči šele po končanem vrenju.
Klar Sol Super, ki ne zahteva posebne priprave, se najprej doda vinu. Po dodajanju je treba vino temeljito premešati.
Po pol ure se doda ErbiGel Liquid, ki prav tako ne zahteva posebne priprave, in vino se ponovno intenzivno premeša.
(Zaporedje doziranja silicijevega solida in tekoče želatine se lahko spremeni, če želimo zmanjšati vsebnost tanina v vinu.)
GranuBent PORE-TEC se počasi vmeša v 3-5-kratno prostornino vode (najbolje hladna voda iz pipe) in pusti, da nabrekne in se usede vsaj 6 ur. Odvečno vodo odlijemo. Tako pripravljena pulpa GranuBent PORE-TEC se ob stalnem mešanju (ne uporabljajte mešalnika s propelerjem) doda v vino, ki ga je treba obdelati.
Vino se nato 2-3 dni useda, nato pa se iz vina odstrani usedlina (usedlina).
Paket je primeren za kombinirano vrenje približno 500 litrov vina. Količine bistrilnih sredstev v paketu so okvirne, natančne količine se lahko določijo s poskusnim doziranjem.
Ne bistrite pod 10 °C, ker bistrilne snovi pri tej temperaturi niso učinkovite.
Shranjujte ločeno od tujih snovi in kemikalij.
Silicijev sol je nevaren zaradi zmrzali.
Pozanimajte se o naših drugih izdelkih (encimi, kvasovke, drugi bistrilci in stabilizatorji, izdelki za filtriranje).
Teža: 2 kg
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje
Razpoložljivost izdelka: na zalogi

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.