Vinski kvas za rdeče vino 20 g
Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino:
Optimalna temperatura vrenja:
12-34 stopinj C.
Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje.
Odmerek: 1 kg:
Za rdeči mošt:
15-25 g/hl.
Za sadje:
10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl...
Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
0,56 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 0,44 €) | |
Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle
info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni
info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText
Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino:
Optimalna temperatura vrenja:
12-34 stopinj C.
Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje.
Odmerek: 1 kg:
Za rdeči mošt:
15-25 g/hl.
Za sadje:
10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl
Uporaba:
Ko začne nabrekati, ga dodajte moštu, ki ga je treba obdelati, in ga zmešajte v mešanici vode in mošta v razmerju 1:1, brez grudic.
Teža: | 0.02 kg |
---|---|
Širina: | 110 mm |
Višina: | 150 mm |
Dolžina: | 10 mm |
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje, Sadje |
Razpoložljivost izdelka: | 1-4 dni |
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle