Vinski kvas za rdeče vino 20 g
Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino:
Optimalna temperatura vrenja:
12-34 stopinj C.
Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje.
Odmerek: 1 kg:
Za rdeči mošt:
15-25 g/hl.
Za sadje:
10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl...
Részletes leírás
0,56 € * (nettó: 0,44 €) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 dni
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino:
Optimalna temperatura vrenja:
12-34 stopinj C.
Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje.
Odmerek: 1 kg:
Za rdeči mošt:
15-25 g/hl.
Za sadje:
10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl
Uporaba:
Ko začne nabrekati, ga dodajte moštu, ki ga je treba obdelati, in ga zmešajte v mešanici vode in mošta v razmerju 1:1, brez grudic.
Teža: | 0.02 kg |
---|---|
Širina: | 110 mm |
Višina: | 150 mm |
Dolžina: | 10 mm |
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje, Sadje |
Razpoložljivost izdelka: | 1-4 dni |
Prijava
Login or Register with...
Prijava
Login or Register with...