Vinski kvas za rdeče vino 20 g

T08496
Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino: Optimalna temperatura vrenja: 12-34 stopinj C. Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje. Odmerek: 1 kg: Za rdeči mošt: 15-25 g/hl. Za sadje: 10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl... Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
0,56 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 0,44 €)

Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText

Značilnosti vinskih kvasovk za rdeče vino:

Optimalna temperatura vrenja:

12-34 stopinj C.

Sev Saccharomyces cerevisiae, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen tudi pri temperaturi nad 30 stopinj C in zagotavlja popolno vrenje.

Odmerek: 1 kg:

Za rdeči mošt:

15-25 g/hl.

Za sadje:

10-25 g/hl: za sadje: 10-25 g/hl

Uporaba:

Ko začne nabrekati, ga dodajte moštu, ki ga je treba obdelati, in ga zmešajte v mešanici vode in mošta v razmerju 1:1, brez grudic.

Teža: 0.02 kg
Širina: 110 mm
Višina: 150 mm
Dolžina: 10 mm
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje, Sadje
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.