Vinski kvas 20 g
Hranilo za kvasovke za obdelavo vina
Optimalne temperature fermentacije so od 12 do 34 stopinj C. Sev Saccharomyces, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen in zagotavlja popolno fermentacijo tudi nad 30 stopinjami C.
Odmerjanje:
Za mošt: 15-25 g/hl Za sadje: 10-25 g/hl
Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
0,48 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 0,38 €) | |
Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle
info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni
info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText
Hranilo za kvasovke za obdelavo vina
Optimalne temperature fermentacije so od 12 do 34 stopinj C. Sev Saccharomyces, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen in zagotavlja popolno fermentacijo tudi nad 30 stopinjami C.
Odmerjanje:
Za mošt: 15-25 g/hl Za sadje: 10-25 g/hl
Teža: | 0.02 kg |
---|---|
Širina: | 110 mm |
Višina: | 150 mm |
Dolžina: | 10 mm |
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Grozdje, Sadje |
Razpoložljivost izdelka: | 1-4 dni |
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle
Prijava
moorl-sign-in.loginTitle