Vinski kvas 20 g

T05984
Hranilo za kvasovke za obdelavo vina Optimalne temperature fermentacije so od 12 do 34 stopinj C. Sev Saccharomyces, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen in zagotavlja popolno fermentacijo tudi nad 30 stopinjami C. Odmerjanje: Za mošt: 15-25 g/hl Za sadje: 10-25 g/hl Gazdabolt.productDetail.longdescrtiptionTitle
0,48 € * (Gazdabolt.productDetail.priceNetTitle: 0,38 €)

Gazdabolt.productDetail.shippingTitle
face
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByPersonal:
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoTitle info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryTodayInfoText
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryByCourier:
1-5 dni info
Gazdabolt.productDetail.shippingDeliveryCourierInfoText

Hranilo za kvasovke za obdelavo vina


Optimalne temperature fermentacije so od 12 do 34 stopinj C. Sev Saccharomyces, ki se odlično obnese v najbolj ekstremnih temperaturnih pogojih, je varen in zagotavlja popolno fermentacijo tudi nad 30 stopinjami C.

Odmerjanje:


Za mošt: 15-25 g/hl Za sadje: 10-25 g/hl

Teža: 0.02 kg
Širina: 110 mm
Višina: 150 mm
Dolžina: 10 mm
Osnovna prodajna enota: db
Rastlinska kultura: Grozdje, Sadje
Razpoložljivost izdelka: 1-4 dni

0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


0 od 0 ocen

Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.