Citronska kislina 25 kg
75,33 € * (nettó: 59,31 €) | |
Za kaj lahko uporabimo citronsko kislino?
Za izdelavo sirupov, osvežilnih marmelad, sadnega vina, konzerviranje kislih kumaric in marmelad, povečanje naravne kislosti vina, mehčanje vode.
Uporaba in odmerjanje
Uporaba v živilski industriji:
Sadje ohrani prvotno barvo in okus, kisle kumarice ostanejo čvrste, hrustljave in svežega okusa. Količino citronske kisline po okusu raztopite v vodi in dodajte pripravku.
Uporaba v enologiji:
Citronska kislina se uporablja za povečanje kislosti vina in preprečevanje kovinske motnosti. Omogoča manjše popravke kislosti pred stekleničenjem ali prvim polnjenjem, ko je za uravnavanje kislosti z vinsko kislino prepozno. Potrebno količino citronske kisline raztopite v desetkratni količini mošta ali vina, dodajte jo moštu ali vinu, ki ga je treba obdelati, in nato odmerite. Potrebna količina se vedno določi z laboratorijskimi testi in testi, ki jih dovoljuje zakon o vinu.
Skladiščenje:
Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred sončno svetlobo.
Teža: | 25 kg |
---|---|
Širina: | 410 mm |
Višina: | 610 mm |
Dolžina: | 140 mm |
Osnovna prodajna enota: | db |
Rastlinska kultura: | Okrasni |
Razpoložljivost izdelka: | 1-4 dni |
Biztonságtecnikai Adatlap | T00456-1-Attachment-InternetGazda-CitromsavBTA2017Dió2verzió.pdf |
---|---|
Termék ismertető | T00456-2-Attachment-InternetGazda-citromsavtermism.pdf |
Prijava
Prijava